Rólunk

Rólunk

  • Karma Thai Masszázs szalonunk 2017.-ben nyitotta meg kapuit nemtől és kortól függetlenül, mindenki számára.
  • Tapasztalt masszőrink mindenben állnak rendelkezésére.
  • Nem csak feltöltődést kínálunk, hanem teljes körű szolgáltatást biztosítunk, hogy ügyfeleink ne csak boldogok, hanem elégedettek is legyenek.
  • Több mint 10féle masszázs kínálat.
  • Nálunk biztos megtalálja, az Önnek legmegfelelőbb kényeztetést!
  • Harmonikus környezetben várjuk teakóstolóval a hét minden napján.
  • Várjuk szeretettel kedves vendégeinket.

Masszázs kínálatunk

Thai Talp Masszázs

A reflexológiát alkalmazva vérkeringést serkentő, közérzetet javító, belső szervek átmozgatására jótékony, feszültségoldó és méregtelenítő masszázst nyújtanak a talp területein nyomó technika alkalmazásával.

Tradicionális Thai Masszázs

A test energiáit aktivizálja ritmikus akupresszúrás nyomásokkal végig a test energiavonalai mentén. A kezelés során minden testrészt végigmasszíroznak, az ujjak, és tenyerén kívül térdet és talpat is használnak. A tradicionális thai masszázs ún. szárazmasszázs, azaz más technikákkal ellentétben nem használnak hozzá olajat, krémet.

Hát,Fej,Nyak,Váll Masszázs

Ez a masszázsfajta magában foglalja a váll, a hát felső részének, az arcnak kezelését is. Csillapítja a fejfájást mivel mindennapi ülőmunka, megterhelés és stressz során az izmok görcsössé válnak. A rendszeresen alkalmazott thai fejmasszázs megszünteti a nyakmerevséget, fáradtságot, fejfájást, migrént, gyakori alkalmazásával jobb lesz a koncentráció és az emlékező képesség.

Olajos Hát Masszázs

A hátmasszázs a keresztcsonttól a nyakszirtig történik. A hát kezelése során a masszőr külön gondot fordít a lapocka átdolgozására is, amelynek környékén általában fájdalmas izomcsomók találhatók. A hátmasszázs alkalmával olyan ingerületeket keltenek a szövetek érzékelő idegvégződéseiben, amelyek ideiglenesen gátolják, csökkentik a krónikus fájdalmi ingerületek eljutását az agyba. A hátmasszázs kiválóan alkalmas stresszes életet élő emberek számára, akik gyakran szenvednek hát vagy derék fájdalmakban.

Olajos Test Masszázs

Az olajos test masszázs titka az összetettségben rejlik: a Tradicionális Thai masszázs jótékony hatásait a bőrön át szervezetbe jutó természetes olajok sokszorosítják. Serkenti a nyirok- és a vérkeringést a test energiát aktivizálja.

Meleg Olajos Masszázs

A kezelés után izmaid lazává, a bőröd puhává, hidratálttá, és bársonyossá válik, meleg olajok hatóanyagai összetételüknek és a meleg szinergiájának köszönhetően könnyebben szívódnak fel. A meleg olajos masszázs kiváló stressz oldó és nem csak fizikailag, de mentálisan és energetikailag is jó hatást gyakorol a szervezetre.

Kókusz Olajos Masszázs

Ez az olajos masszázs magas antioxidáns tartalommal bír, regenerálja bőrünket és puhává teszi. (Pattanásos bőrre is kiváló, hiszen használatával nem lesz még zsírosabb a bőrünk). Használatával csökkenthetjük a ráncokat és feszesíti a bőrt. A testmasszázs egészen a lábaktól a fejünk búbjáig teljes körű élményt biztosít.

Herbál Masszázs

Áraink

Thai Talp Masszázs

5 900 Ft
7 900 Ft
10 900 Ft

Tradicionális Thai Masszázs

6 900 Ft
8 900 Ft
12 900 Ft

Hát,Fej,Nyak,Váll Masszázs

6 900 Ft
8 900 Ft
12 900 Ft

Olajos Hát Masszázs

7 900 Ft
11 900 Ft
14 900 Ft

Olajos Test Masszázs

-
11 900 Ft
14 900 Ft

Meleg Olajos Masszázs

-
12 900 Ft
15 900 Ft

Kókusz Olajos Masszázs

-
12 900 Ft
15 900 Ft

Herbál Masszázs

-
12 900 Ft
15 900 Ft

VIP Kártya

 

Kapcsolat

Copyright © 2019 Karma Thai Massage