Foglalás

Online időpont foglalás

Rólunk

Rólunk

  • Karma Thai Masszázs szalonunk 2017.-ben nyitotta meg kapuit nemtől és kortól függetlenül, mindenki számára.
  • Tapasztalt masszőrink mindenben állnak rendelkezésére.
  • Nem csak feltöltődést kínálunk, hanem teljes körű szolgáltatást biztosítunk, hogy ügyfeleink ne csak boldogok, hanem elégedettek is legyenek.
  • Több mint 10féle masszázs kínálat.
  • Nálunk biztos megtalálja, az Önnek legmegfelelőbb kényeztetést!
  • Harmonikus környezetben várjuk teakóstolóval a hét minden napján.
  • Várjuk szeretettel kedves vendégeinket.

Masszázs kínálatunk

Thai Talp Masszázs

A reflexológiát alkalmazva vérkeringést serkentő, közérzetet javító, belső szervek átmozgatására jótékony, feszültségoldó és méregtelenítő masszázst nyújtanak a talp területein nyomó technika alkalmazásával.

Tradicionális Thai Masszázs

A test energiáit aktivizálja ritmikus akupresszúrás nyomásokkal végig a test energiavonalai mentén. A kezelés során minden testrészt végigmasszíroznak, az ujjak, és tenyerén kívül térdet és talpat is használnak. A tradicionális thai masszázs ún. szárazmasszázs, azaz más technikákkal ellentétben nem használnak hozzá olajat, krémet.

Hát,Fej,Nyak,Váll Masszázs

Ez a masszázsfajta magában foglalja a váll, a hát felső részének, az arcnak kezelését is. Csillapítja a fejfájást mivel mindennapi ülőmunka, megterhelés és stressz során az izmok görcsössé válnak. A rendszeresen alkalmazott thai fejmasszázs megszünteti a nyakmerevséget, fáradtságot, fejfájást, migrént, gyakori alkalmazásával jobb lesz a koncentráció és az emlékező képesség.

Olajos Hát Masszázs

A hátmasszázs a keresztcsonttól a nyakszirtig történik. A hát kezelése során a masszőr külön gondot fordít a lapocka átdolgozására is, amelynek környékén általában fájdalmas izomcsomók találhatók. A hátmasszázs alkalmával olyan ingerületeket keltenek a szövetek érzékelő idegvégződéseiben, amelyek ideiglenesen gátolják, csökkentik a krónikus fájdalmi ingerületek eljutását az agyba. A hátmasszázs kiválóan alkalmas stresszes életet élő emberek számára, akik gyakran szenvednek hát vagy derék fájdalmakban.

Olajos Test Masszázs

Az olajos test masszázs titka az összetettségben rejlik: a Tradicionális Thai masszázs jótékony hatásait a bőrön át szervezetbe jutó természetes olajok sokszorosítják. Serkenti a nyirok- és a vérkeringést a test energiát aktivizálja.

Meleg Olajos Masszázs

A kezelés után izmaid lazává, a bőröd puhává, hidratálttá, és bársonyossá válik, meleg olajok hatóanyagai összetételüknek és a meleg szinergiájának köszönhetően könnyebben szívódnak fel. A meleg olajos masszázs kiváló stressz oldó és nem csak fizikailag, de mentálisan és energetikailag is jó hatást gyakorol a szervezetre.

Kókusz Olajos Masszázs

Ez az olajos masszázs magas antioxidáns tartalommal bír, regenerálja bőrünket és puhává teszi. (Pattanásos bőrre is kiváló, hiszen használatával nem lesz még zsírosabb a bőrünk). Használatával csökkenthetjük a ráncokat és feszesíti a bőrt. A testmasszázs egészen a lábaktól a fejünk búbjáig teljes körű élményt biztosít.

Herbál Masszázs

Áraink

Thai Talp Masszázs

5 900 Ft
7 900 Ft
10 900 Ft

Tradicionális Thai Masszázs

6 900 Ft
8 900 Ft
12 900 Ft

Hát,Fej,Nyak,Váll Masszázs

6 900 Ft
8 900 Ft
12 900 Ft

Olajos Hát Masszázs

7 900 Ft
11 900 Ft
14 900 Ft

Olajos Test Masszázs

11 900 Ft
14 900 Ft

Meleg Olajos Masszázs

12 900 Ft
15 900 Ft

Kókusz Olajos Masszázs

12 900 Ft
15 900 Ft

Herbál Masszázs

12 900 Ft
15 900 Ft

VIP Kártya

 

Kapcsolat

Szerzői jog © 2019 Karma Thai Massage